Маршрут тролейбусів з автономним ходом «Шерстянка-Бобровиця» у Чернігові планують запустити у липні

За інформацією: Суспільне Чернігів.

Тролейбус з автономним ходом під час обкатки у Чернігові. Суспільне Чернігів

В липні у Чернігові планують запустити маршрут тролейбусів з автономним ходом, які курсуватимуть через центр міста, мікрорайони Шерстянка, Подусівка та Бобровиця.

Про це повідомив в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако на загальноміській нараді 18 червня.

За його словами, раніше цей маршрут запустити неможливо, бо ще непогоджена схема руху по цьому маршруту.

"А схему руху нам ніхто не погодить поки не буде зупинок. Все запрацює як тільки будуть встановлені зупинки або місця висадки/посадки пасажирів. Навіть якщо без самої конструкції зупинки, але там буде знак і тверде покриття. Після цього маршрут узгоджується з патрульною поліцією, а тролейбусне управління безпосередньо запускає тролейбуси з автономним запасом ходу, які ми придбали. Ми орієнтуємося на першу половину або середину липня", — говорить Ломако.

Нагадаємо, що Чернігівська МВА не погоджує оплату одного з трьох тролейбусів з автономним ходом, які "Чернігівське тролейбусне управління" мало закупити цього року. Перший такий тролейбус купили ще торік. Розв'язати питання несплати за тролейбус в судовому порядку пропонував в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

Читати ще

Читати ще Блокування Чернігівською МВА оплати тролейбуса з автономним ходом: у міськраді розглядають можливість судового позову

Новости Украины