Матч Першої ліги: футболісти «Полтави» перемогли» суперників з Кременчука

За інформацією: Суспільне Полтава.

СК «Полтава»

Із рахунком 2:0 завершився футбольний матч між клубами "Полтава" та "Кремінь". Гра відбулася у Полтаві 23 вересня. Про це стало відомо із прямої трансляції.

Перший гол на 45-й хвилині матчу забив нападник із спортивного клубу "Полтава" Дмитро Щербак. А після перерви перевагу подвоїв захисник команди Євген Стрельцов.

За результатом гри "Полтава" перемогла із рахунком 2:0. Цей матч відбувся у рамках п’ятого туру Першої ліги. Це перша перемога полтавців у сезоні.

Футболісти «Полтави» святкують гол у ворота кременчуківців. СК «Полтава»

Гру планували організувати із глядачами, однак напередодні поєдинку Полтавська обласна військова адміністрація заборонила проводити масові заходи. Тож гра відбувалась без глядачів.

Наступний матч полтавська команда зіграє проти клубу "Чернгів". Його запланували на 1 жовтня. Клуб з Кременчука наступну гру зіграють 30 вересня проти команди з Київщини «Оболонь-Бровар».

Що відомо:

  • Перша Ліга – це друга за рангом футбольна ліга в Україні. За підсумками сезону 2020–2021 команди, які посядуть перші три місця вийдуть до Прем’єр-ліги, а ті, які будуть на останніх, – 15-му та 16-му, – вибувають до Другої ліги.
  • "Кремінь" –футбольний клуб з Кременчука. Заснований 1959-го року.
  • СК "Полтава" –футбольний клуб з Полтави. Грає у Першій лізі України. Заснований 2011-го року.
Новости Украины