Медведєв лякає МКС ракетним ударом за ордер на арешт Путіна. У Гаазі відреагували на погрози


Медведєв лякає МКС ракетним ударом за ордер на арешт Путіна. У Гаазі відреагували на погрози

Дмитро Медведєв (скриншот)

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв лякає суддів Міжнародного кримінального суду ракетним ударом за видачу ордера на арешт російського диктатора Володимира Путіна. У Гаазі на запит LIGA.net вирішили не відповідати на погрози заступника Путіна в Раді безпеки РФ.

Читайте нас у Telegram: тільки важливі та перевірені новини

17 березня 2023 року МКС видав ордер на арешт Путіна та дитячого омбудсмена Марії Львової-Бєлової за депортацію дітей з України.

Російський пропагандист у владі написав повідомлення у традиційно образливому тоні, з висловлюваннями на кшталт «Пиндостан» і «гов*нный, никому не нужный МУС».

Як висловився представник країни-терориста, судді МКС «раздухарились напрасно»: «Смотрите, мол, мы храбрые, не обоср*лись поднять руку на крупнейшую ядерную державу».

Дивіться відео: Путін у Маріуполі. «Це все неправда! Це все напоказ» – кричить жінка на відео за кадром

«Увы, господа, все ходят под Богом и ракетами. Вполне можно себе представить точечное применение гиперзвукового «Оникса» из Северного моря с российского корабля по гаагскому зданию суда. <…> Так что, граждане судьи, внимательно смотрите в небо», – написав Медведєв, додавши, що через таку атаку Захід «побоится» розпочинати війну проти РФ.

LIGA.net попросила представника МКС відреагувати на такі заяви. Керівник пресслужби Фаді Ель-Абдалла сказав у відповідь, що «Суд не коментує ймовірно політичні заяви».

Медведєв зазначив у повідомленні, що «Онікс» неможливо збити, проте це не так: це надзвукова ракета, не гіперзвукова.

  • Що буде далі після ордера МКС, читайте у матеріалі: Шойгу, Лаврову, Патрушеву приготуватися.
  • На Банковій заявили, що «одним Путіним не закінчиться».
  • В уряді Німеччини заявили про готовність заарештувати Путіна, якщо він приїде до країни.

Джерело

Новости Украины