Мер Ізмаїла Андрій Абрамченко: З першої хвилини війни ми, дорослі, робимо все, щоб зберегти наших дітей від жаху та болю

Мер Одеси Андрій Абрамченко назвав дітей майбутнім чарівної країни, найголовнішою цінністю української нації. Про це він сказав у зверненні з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

За словами мера Ізмаїла, широкомасштабна військова агресія російської федерації проти Української держави назавжди змінила наше життя.

«Війна принесла великий біль та численні страждання, забрала найрідніших нам людей, зруйнувала сім’ї, залишила без домівок.

Російський агресор намагається забрати у наших дітей право на життя, на власну історію, вкрасти можливість вчитись, розвиватись, творити.

Але з першої хвилини війни ми, дорослі, робимо все, щоб зберегти наших дітей від жаху та болю.

В умовах жорстокої війни наші діти продовжують навчатись, займаються мистецтвом та спортом, гордяться Захисниками нашої держави і вчаться у них перемагати, дорослішають – виростають у нове покоління сильних та незламних патріотів України».

Андрій Абрамченко підкреслив, що кожної хвилини захисники України наближають Перемогу, щоб повернути дітям сонячні ранки без тривог, безтурботне дитинство та мирне небо над головою.

«Так і буде! Перемоги та миру усім нам! Слава Україні», — пише мер Ізмаїла у своєму привітанні.

Джерело

Новости Украины