Мер Кам’янського та благодійники міста допомагають війську (відео)

19 липня міський голова Андрій Білоусов відвідав БО «Благодійний фонд «Ми з Кам’янського», де на волонтерських засадах працює понад 50 людей. Вони плетуть маскувальні сітки та «кікімори» для ЗСУ, допомагають людям, які через війну залишили власні домівки. Андрій Білоусов подякував директору фонду Валерію Пархомчуку, колективу організації та всім волонтерам за працю, відданість справі та доброту. 

«Кам’янське – місто, де живуть небайдужі люди. Ми всі розуміємо, що тільки об’єднавши зусилля, ми можемо досягнути мети – здобути Перемогу! Тому наші захисники та вимушені переселенці завжди будуть в центрі нашої уваги», – сказав міський голова.

Мер передав декілька рулонів тканини спанбонд – одного з кращих матеріалів для виготовлення маскувальних сіток. Замовлень на такі сітки від військових багато, тож Андрій Білоусов пообіцяв надавати систематичну допомогу на закупівлю цього спеціального матеріалу.

«Дві готові маскувальні сітки від благодійного фонду особисто відвезу та передам нашим захисникам вже наступного тижня» – зазначив мер.

Джерело

Новости Украины