Методи просування сайтів та інтернет-магазинів

Щоб компанія була успішною та заробляла непогані гроші, потрібна правильна концепція та програма розвитку бізнесу. Для цього недостатньо виготовляти якісний товар та презентувати його покупцям. Потрібно, щоб якомога більша кількість людей дізналися про бренд та забажали його придбати. Досить важку роботу виконує digital агентство, а також маркетологи, що розвивають товар не лише в соцмережах, але й в мережі офлайн.

 

Способи популяризації товару в мережі інтернет

 

Найпростішим варіантом є купівля реклами та різноманітних банерів. Якщо людина шукає в мережі певний товар, то продукція від провідної компанії може постійно траплятися на очі майбутньому покупцеві або потенційному клієнтові.

 

Методи просування товарів в інтернеті:

 

— Останнім часом досить популярною соцмережею став майданчик instagram. Саме цей майданчик став рідним домом для зірок, відомих людей. Величезних грошей коштує рекламна публікація у відомих блогерів, які мають кілька мільйонів підписників.

 

— Але іноді цього буває недостатньо. Головне завдання, щоб сайт випадав на першій сторінці пошуку конкретного товару. Для цього потрібно виконати декілька складних маніпуляцій.

 

— Перш за все, це розробка якісного контенту від ILION digital, в якому трапляються ключі, що вказують на певний товар. В обов'язковому порядку використовують контекстну рекламу у різноманітних блогах, на сайті інтернет-магазину, інформаційних майданчиках.

 

Як зробити рекламу ефективною?

 

Останнім часом більшість відомих компаній зіштовхнулися з проблемою великої кількості переглядів відеороликів та товарів у конкретних інтернет-магазинах, проте мінімальною купівлею продукції. Потенційні покупці приходять на сторінку відповідного бренду, оцінюють товар, але чомусь його не купують. Це пов'язано з низькою ефективністю реклами та прогалинами у її розробці та взаємодії з клієнтами. В обов'язковому порядку, під час аналізу ефективності, потрібно створювати воронку продажів, яка дозволяє визначити, на якому етапі є проблеми.

 

Під час створення реклами враховують таргетування, тобто вік і індивідуальні особливості покупця. Потрібно створити портрет потенційного замовника та шукати людей, які найбільше підходять. Мова йде про можливість influence реклами, в процесі якої блогер, що займається відповідною діяльністю, рекламує певний товар. Найбільш ефективна реклама від відео блогерів. Її передивляється лише та категорія людей, яку цікавить сфера діяльності блогера. Зараз найчастіше замовляють рекламу у блогерів з невеликою кількістю підписників. Завдяки цьому створюється ламповая атмосфера і реклама сприймається не як просування товару, а як порада від подруги.

Источник

Новости Украины