Метро у Харкові тимчасово не працює

Припинення руху електротранспорту пов'язано зі знеструмленням.

Харків та частково Харківська область знову без світла.

13 вересня близько 8:30 у Харкові тимчасово припинили рух лінями метро. У комунальному підприємстві «Харківський метрополітен» пояснили, що припинення руху пов’язане з технічними причинами.

Станом на 8:03 громадський транспорт працював без збоїв на усіх маршрутах, однак за 15 хвилин електротранспорт зупинився. 

Зазначимо, Харків та частково область вранці 13 вересня знову знеструмлені. Зокрема, про знеструмлення повідомили у Дергачівській громаді.

«З технічних причин на території нашого міста та навколишніх сіл відсутня електроенергія. Спеціалісти «Харківобленерго» вже працюють над вирішенням проблеми», — звернулися до мешканців у Дергачівській міській раді.

У компанії «Харківобленерго» повідомили, що знеструмлення відбулося не в мережах «Харківобленерго».

Як писав UA-NEWS.in.ua, близько 20:00 11 вересня у Харкові зникло світло одночасно у всіх районах, виникли проблеми з водопостачанням. Припинення електропостачання також сталося в сусідніх Полтавській та Сумській областях.

Пізніше радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк повідомив, що 11 вересня ввечері російські окупанти вдарили ракетами по ТЕЦ-5. Також були удари по Зміївській ТЕС.

Джерело

Новости Украины