Міністру культури України у Краматорську подарували альбом «Спадщина»


Міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко нещодавно з робочим візитом побував у Донецькій області.    Олександру Ткаченко у Краматорську подарували альбом «Спадщина». Про це повідомила у Фейсбуці Юлія Володченко.     «Міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко гортає сторінки альбому «Спадщина». Днями він відвідав прифронтовий Краматорськ та завітав до Музею історії міста Краматорська. Де йому презентували та подарували примірник альбому. Два роки тому, коли ми всі разом працювали над #СПАДЩИНА_Краматорськ — такі теплі часи були…».

Нагадаємо, що над випуском альбому «Спадщина» працювали Клуб Підприємців Краматорська в тісному партнерстві з Краматорською міською радою та Музеєм історії міста .

Цей незвичайний фотопроєкт пов’язує історію з сучасністю, яскравий візуальний ряд з цікавою пізнавальною інформацією.

Альбом складається з трьох частин. Перша частина — це фото відомих людей Краматорська в автентичному одязі з фондів Музею історії міста.

Друга — фото п’яти історичних будівель та розповідь про них і про тих людей, що в них жили, і великим чином вплинули на розиток Краматорська. 

І третя частина присвячена видатним землячкам — учасницям фольклорного ансамблю “Надія”. Їх вже немає серед нас, але їх творчість живе в записах. В альбомі надрукований QR-код, за яким можна перейти на сервіс SoundCloud і послухати пісні.

Фото Юлії Володченко, Фейсбук.

Джерело

Новости Украины