Міноборони України запитало, скільки часу піде у НАТО, щоб перемогти Росію. Конгресмен США – «2 дні»


Міноборони України запитало, скільки часу піде у НАТО, щоб перемогти Росію. Конгресмен США – "2 дні"

Адам Кінзінгер (скриншот)

«Два дні» вистачить Північноатлантичному альянсу, щоб перемогти Росію, якщо та справді втягне НАТО у війну. Таку відповідь дав американський конгресмен-республіканець Адам Кінзінгер на відповідне питання Міноборони України у Twitter.

Читайте нас у Telegram: тільки важливі та перевірені новини

У мікроблозі оборонного відомства зазначили, що кремлівська пропаганда «засмічує ефір брехнею про те, що Росія воює не проти України, а проти всього НАТО».

«Уявімо, що Росія справді наважилася воювати проти НАТО… Скільки часу потрібно Росії, щоб програти? Ваше припущення (у хвилинах та годинах)», – запитали в акаунті МО.

Ветеран ВПС США дає армії Росії менше, ніж Росія відводила на захоплення Києва на початку повномасштабного вторгнення наприкінці лютого.

«Буквально два дні, як тільки приготувались для удару», – написав член Палати представників від штату Іллінойс.

  • Ще влітку він дивувався з приводу агресивності росіян у перехопленнях телефонних розмов, говорив, «Росія, вам усім потрібен Ісус. Але найближчим часом вистачить і HIMARS».
  • Кінзінгер підтримує ідею, що потенційна аварія на Запорізькій АЕС через росіян має спричинити активацію 5-ї статті статуту НАТО про колективну оборону.

Джерело

Новости Украины