“Місто для людей Енергодар” звітує щодо готовності до опалювального сезону | Новости Энергодара

На сьогодні проведено профілактичні роботи та, при необхідності, поточний ремонт інженерних мереж та запірної арматури. Про це ділиться керівництво керуючої компанії, у якої ми поцікавились на якій стадії підготовки до запуску тепла перебувають будинки в її управлінні.

Керуюча компанія “Місто для людей Енергодар”, в управлінні якої знаходяться 58 будинків з центральним опаленням, вийшла на фінішну пряму у підготовці до опалювального сезону. Це вдалося зробити завдяки плановим роботам. По завершенню опалювального сезону 2020-2021 рр. фахівці компанії одразу ж приступили до робіт з підготовки до наступного сезону.

Всі регламентні роботи по підготовці до опалювального сезону 2021/2022 рр.. керуючою компанією були виконані. Відповідно всі системи забезпеченні безперебійним постачанням теплоносія до квартир мешканців будинку. Наразі триває етап підписання актів по підготовці до опалювального сезону представниками КП “Тепловодоканал”.

Також в порядку проведення поточних ремонтів слюсарі компанії провели ревізію елеваторних вузлів, запірної арматури (засувок та вентилів), заміну аварійних ділянок трубопроводів центрального опалення, гарячого та холодного водопостачання.

За цей час фахівці керуючої компанії “Місто для людей” замінили 1221 погонних метрів трубопроводу центрального опалення, 1919 погонних метрів трубопроводу гарячого водопостачання, 1085 погонних метрів холодного водопостачання.

Слюсарі керуючої компанії замінили на ввірених в управління будинках 850 од. запірної арматури, в тому числі 127 од. засувок. В разі виникнення аварійної ситуації, така робота убезпечує мешканців, адже дозволяє оперативно локалізувати аварію та швидко пристати до усунення поломки.

В компанії підкреслили, що дані роботи входять до переліку послуг з утримання будинків і включені до тарифу, вони проводяться в рамках технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем теплопостачання. Адже від стану інженерних мереж центрального опалення залежить, як вчасно в домівки мешканців надійде тепло. Наголошуємо, заходи по підготовці до опалювального періоду проводяться в рамках надходження коштів від мешканців.

Якщо під час запуску опалення у вашому будинку трапляються аварійні ситуації, в компанії просять повідомляти про це за телефоном: 050 202 20 40.

Источник

Новости Украины