Міжкімнатні двері від «Маркет Двері» — якісні та стильні вироби для будь-якого інтер’єру

Сучасне облаштування приватних осель – квартири чи заміського будинку обов’язково передбачає встановлення міжкімнатних дверей, які окрім суто функціональних властивостей відіграють чисто естетичну функцію, слугують доповненням дизайнерського оформлення інтер’єру окремих приміщень та кімнат. Дешеві двері від гіпермаркету дверей «Маркет Двері» обов’язково мають привабливий зовнішній вигляд, виготовлені з екологічно безпечних матеріалів, відзначаються зносостійкістю та тривалим терміном використання. Величезний асортимент дверних конструкцій, що розміщені на сайті гіпермаркету, дозволяють покупцям підібрати найбільш оптимальний варіант за кольоровим рішенням, способом відкривання та встановленою фурнітурою.

Обираємо двері за способом відкривання

Обираючи міжкімнатні двері https://market-dveri.ua/uk/mizhkimnatni-dveri-k3/ для власної квартири чи котеджу, окрім розміру дверного полотна та його зовнішнього вигляду, необхідно враховувати декілька основних чинників,  серед яких важливе значення мають способи можливого відкривання дверей:

  • для дверей розпашного типу, що є найбільш уживаними та популярними серед покупців, необхідно достатньо вільного простору біля дверей, щоб мати можливість їх вільно відкривати. Ширина дверного полотна в таких дверях коливається від 40 до 90 см, їх можна відкривати як вліво, так і вправо (спосіб відкривання наперед узгоджується з постачальником чи виробником дверей);
  • двері розсувного типу зазвичай використовуються в невеликих за площею приміщеннях, оскільки дозволяють суттєво зекономити на навколодверному просторі. Розсувні двері, можуть бути відкатними, одно- чи двостулковими, що пересуваються за допомогою облаштованих на підлозі спеціальних доріжок та роликів, що прикріплені внизу дверного полотна;
  • конструкція дверей-купе містить одну, дві чи три стулки, які одночасно виконують роль перегородки. Принцип функціонування складних дверей у формі книжки чи гармошки нагадує ширму, де дверні полотна пересуваються за допомогою спеціальних направляючих та встановлених зверху кріплень.

У рото-дверях, що відзначаються високою шумо- та теплоізоляцією, відкривання/закривання дверного полотна здійснюється шляхом його повернення по колу.

Різновиди матеріалів, що використовуються для виготовлення дверей

Найбільш поширеним матеріалом, що використовується для виготовлення міжкімнатних дверей є дерево у вигляді цільної дошки чи клеєних частин. Внутрішні двері з металу зазвичай замовляють для офісних приміщень, що вимагають певного рівня безпеки чи високого ступеня захисту. Дверні полотна з алюмінію найбільш уживані в офісних та виробничих приміщеннях.

Найбільш прийнятними за співвідношеннями ціни та якості є міжкімнатні двері, що виготовляються з ламінованої чи звичайної плити ДВП, що має МДФ-покриття.

Новости Украины