«Можна колекціонувати похмурі дні… А можна збирати усмішки, рукостискання, гарну музику і стати щасливим»


«Можна колекціонувати похмурі дні… А можна збирати усмішки, рукостискання, сонячних зайчиків, гарну музику, і стати щасливим… Вам вирішувати…»!


Під таким гаслом викладачем театральних дисциплін Мистецької школи №1 Краматорська Ольгою Паршиною у рамках Резиденції для професійного розвитку педагогів та митців «ГАРМОНІЯ.РОЗВИТОК.ВЗАЄМОДІЯ» за темою: «Мотиваційні аспекти у навчанні та творчості: реалії ХХІ ст.», з метою емоційної підтримки дітей, зменшення стресу, створення ефекту стабільності, протягом травня було організовано та проведено регулярні творчі активності театрального напрямку — низька тематичних заходів під назвою «Обери свято».

До події були залучені не тільки учні театральних класів пані Ольги, а ще і діти-краматорці ВПО, які зараз перебувають у м. Києві та вихованці спортивно-творчої лабораторії «ПаРоль» м. Київ – це діти- кияни, та ВПО з Маріуполю, Херсону, Харківської та Луганської областей.

P.S. Літо – не час для перерви, тому запрошуємо дітей-краматорців ВПО, які зараз перебувають у м. Києві приєднатися до творчих занять театрального напрямку. Вони проходять щосуботи о 15.00 на базі спортивно –творчої лабораторії «ПаРоль» вул. М. Бажана 1-В, Позняки, м. Київ.

Цікве відео про творчі активності можна подивитися тут: https://www.facebook.com/reel/657378439555071.

 

 

 

Джерело

Новости Украины