Молодика, якого вважали безвісти зниклим, знайшли з перерізаним горлом у лісосмузі неподалік Прилук. ФОТО

У лісосмузі біля Прилук знайшли тіло 21-річного молодика, який зник безвісти ще 3 жовтня. За словами судово-медичного експерта, загиблий зазнав смертельного ножового поранення. Підозрюваного у вбивстві теж затримали.

 

Про це повідомляє Поліція Чернігівської області на своїй сторінці у Facebook.

 

Згідно інформації, заяву про зникнення молодого мешканця приміського села на Прилуччині поліцейські отримали від матері хлопця 11 жовтня. Жінка повідомила, що її син ще 3 жовтня пішов з дому і досі не повернувся.

 

15 жовтня поліцейські виявили труп потерпілого у лісосмузі неподалік Прилук, прикиданий гілками та сміттям. Під час огляду місця події за участі судово-медичного експерта встановили, що юнак зазнав смертельного ножового поранення.

 

Також поліція встановила особу підозрюваного у вбивстві. Ним виявився 23-річний односелець потерпілого. Чоловік зізнався у скоєному і надав правдиві свідчення.

 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ПРИЛУКАХ НЕВІДОМІ НАПАЛИ ТА ПОГРАБУВАЛИ ДЕПУТАТА РАЙРАДИ

 

За його словами, конфлікт між ним та потерпілим виник під час спільного відпочинку на природі та розпиття спиртних напоїв. У ході сварки підозрюваний схопив ножа і вдарив ним опонента у шию. Зрозумівши, що скоїв убивство, вирішив приховати сліди злочину. Відтак загорнув труп у поліетилен та прикидав гілками і хмизом, а також знайденим поряд сміттям.

 

Поліцейські затримали підозрюваного та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

 

 

Наразі вирішується питання щодо оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

 

Триває досудове розслідування у провадженні, відкритому за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Згідно з нею, зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

 

Источник

Новости Украины