Мульти за донати: у Дніпрі з’явилися дворові кінотеатри

У Дніпрі відроджується традиція дворових кінопоказів. Нагадаємо десь років 50 тому у мікрорайонах були літні агітплощадки, на яких демонстрували фільми. Потім їх змінили відеосалони.
І ось у одному з найбільш активних районів Дніпра – Райончику (Калнишевського, Батумська, Осіння) вирішили відродити традицію і додати їй сучасності.
Тож прямо до двору за запрошенням мешканців приїжджає пересувний кінотеатр. Поки малеча дивиться мультики дорослі за бажанням можуть задонатити на ЗСУ.


Про останній показ розповіли у ФБ групі Райончик

Вчора «Кінотеатр на Райончику» приїхав до малечі на Осінній, 3.
Це невеличкий двір кількапід’їздної «хрущовки», який жителі власноруч намагаються зробити затишним для дітей. Постійно виходять на толоки, роблять різні штуки типу баскетбольного кільця та інших прибамбасів, фарбують та лагодять майданчик, висаджують дерева, за свої кошти купують пісок. Одним словом, є там осередок небайдужих
В суботу для дітей був кіносеанс, а батьки донатили на дрон. Всього вийшло 963 гривні 50 копійок! Для порівняння – у минулому році та цієї весни у сквері Усачова на кіносеансах глядачів збиралося уп’ятеро більше, а сумарні донати рідко перевищували 60-80 грн
Респект мешканцям за підтримку ЗСУ!✌️

Новости Украины