На бічній Городоцької знесуть будинок, щоб збудувати котеджі, — ВІЗУАЛІЗАЦІЯ

24 липня на засіданні виконкому Львівської міськради “дали добро” на спорудження новобудов на вулиці Самбірській,5. Йдеться про спорудження чотирьох котеджів (зблокованих житлових будинків) на місці існуючої будівлі. Будувати планує ТзОВ “Львів-Буд”.

Як передає 032.ua, головний архітектор Львова Антон Коломєйцев, навколо старого будинку є велика територія, де можна розмістити новобуд. Він запевнив, що проєкт підтримала містобудівна рада. Також додав, що забудовник підписав запроваджений Садовим “моральний лист”, яким зобов’язується не відступати від першочергового проєкту.

Згідно з матеріалами ухвали, компанія ще має отримати технічні умови, розробити проєкт та паспорт опорядження фасаду, подати його на експертизу, отримати усі дозвільні документи на початок робіт. Забудову вестимуть на земельній ділянці площею 0,0873 га з функціональним призначенням зона Ж-1 – зона садибної забудови відповідно до плану зонування територій (зонінгу) Залізничного району.

Котеджі повинні мати не більше не вище 15,70 м висоти. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 45%. Максимально допустима щільність населення – 495 люд./га (для 4 поверхів).

За даними YouControl, ТзОВ “Львів Буд 1” зареєстроване у Сколе з листопада 2017 року. Керівником вказаний Юрій Ковальчук, який також є засновником компанії. “Львів Буд 1” спеціалізується на будівництві житлових і нежитлових будівель, а також супутніх роботах.

Читайте також: Інститут “Укрзахідпроектреставрація” може зникнути: що кажуть у ЛМР та Мінрегіоні

Источник

Новости Украины