На Буковині від опіків тіла помер 19-річний хлопець – у поліції розглядають версію самогубства

За інформацією: Суспільне Чернівці.

Віталій Токарчук. Facebook / Кострижівська СТГ

В одній з лікарень Чернівецької області через численні опіки тіла помер 19-річний житель села Кострижівка. Подія трапилась у суботу, 3 лютого. Однією з версій загибелі хлопця розглядають самогубство.

Про це Суспільному повідомила речниця нацполіції області Кароліна Маришева.

За інформацією Маришевої, 3 лютого поліція отримала повідомлення від лікарів швидкої медичної допомоги, що до їх закладу доставили 19-річного хлопця з Кострижівки з численними опіками тіла. Хлопець помер у лікарні від отриманих травм.

Через смерть хлопця у поліції відкрили кримінальне провадження за фактом умисного вбивства. Водночас однією з версії загибелі хлопця розглядають самогубство, бо поліцейські вилучили сірники, клаптики одягу та бензин, які вказують на ймовірну підготовку до самогубства.

Також в історії пошуку на мобільному телефоні загиблого знайшли інформацію про те, як здійснити самогубство, зокрема через підпал. Також під час опитування рідних, знайомих та друзів з'ясували, що хлопець мав фінансові проблеми.

Доповнено 15:15:

Під час огляду тіла судмедексперт не виявив жодних вогнепальних поранень чи інших тілесних ушкоджень, окрім опіків, повідомила Маришева.

Водночас на Facebook-сторінці Кострижівської громади дописувачі повідомляють, що йдеться про жителя села Віталія Токарчука. За їх версією, хлопця спалили.

Скріншот зі сторінки Кострижівської громади у Facebook

Доповнено 12:00:

Жителька Кострижівки Аліса знала Віталія з дитинства. У коментарі Суспільному вона розповіла, що не може зрозуміти, як хлопець міг загинути.

"Сказали, що від важких нанесених травм помер: що організм не зміг з ними справитися. Наскільки ми розуміємо, то це від опіків, але чи там були ще якісь додаткові травми, ніхто того не знає. Є версія, що можливо у нього були якісь проблеми, але ніхто в це не вірить, бо він завжди був неймовірно веселим та дружнім. Ніхто ніколи не бачив, щоб він з кимось сварився", – каже дівчина.

Новости Украины