На Буковині відновили пошуки хлопця, який напередодні зник під водою у Дністрі

За інформацією: Суспільне Чернівці.

Дністер. ДСНС в Чернівецькій області

Майже 30 рятувальників та троє місцевих жителів вранці відновили пошуки хлопця, який напередодні зник у річці Дністер на території Чернівецької області. Вночі пошуки припиняли.

Про це Суспільному повідомила прессекретарка ДСНС Мирослава Іванчук.

За її словами, 12 червня рятувальники обстежили вісім кілометрів русла річки Дністер. 13 червня пошуки відновили о 7:00. Окрім 26 рятувальників, до пошуку залучили шість автомобілів і три човни. Троє місцевих жителів шукають разом із рятувальниками.

Що відомо про пошуки хлопця на Дністрі

12 червня о 12:52 до рятувальників надійшло повідомлення, що у селі Рухотин Клішковецької громади під водою зникла дитина. На місці зʼясували, що під час купання почали тонути троє хлопців. Одного з них очевидці змогли витягнути на берег, а інші хлопці зникли під водою. Про це повідомили на сторінці ДСНС в Чернівецькій області у Facebook.

Тіло другого хлопця виявили місцеві на відстані близько півтора кілометра від місця зникнення. Пошуки третього хлопця 2009 року народження тривають.

У прокуратурі повідомили про початок розслідування щодо неналежного виконання педагогом професійних обов’язків, що призвело до загибелі дітей.

За даними слідства, 12 червня вчитель повів учнів 9 класу, які відвідують його гурток, на відпочинок до Дністра. Під час купання двох 15-річних хлопців віднесло течією.

Читати ще

Читати ще На Буковині знайшли тіло 8-річної дівчинки, яка впала з містка в річку

Новости Украины