На Дніпропетровщині визначили переможців програми «Власна справа» урядового проєкту «єРобота»

Визначено переможців 5-ї у поточному році хвилі прийому заяв учасників програми «Власна справа» урядового проєкту «єРобота», який тривав у період з 26 лютого по 10 березня. Ухвалено 14 позитивних рішень щодо надання мікрогрантів мешканцям Дніпропетровщини.

У результаті реалізації бізнес-ідей нових переможців у Кам’янському отримані кошти підуть на розширення кав`ярні, а у Жовтих Водах запрацює виробництво з виготовлення та продажу меблів. У Дніпрі відкриється кондитерський магазин та кав`ярня, буде модернізовано медичний центр та стоматологічну клініку. У Криворізькому районі запрацює продуктовий магазин, а також підприємці Кривого Рогу розширять власну справу у сфері постачання води, надання освітніх послуг, виробництві напівфабрикатів, продажу будівельних матеріалів. У Новомосковську розпочне діяльність магазин насіння, а підприємець з Павлограду відкриє солярій.

Загалом з початку року за програмою «Власна справа» по регіону ухвалено 75 позитивних рішень, переможці отримають близько 17,5 млн грн, серед грантоотримувачів – 9 нових мешканців області. Схвалені бізнес-проєкти передбачають створення 150 нових робочих місць.

Якщо ви маєте ідею та бажання розпочати власну справу, подати заявку можна онлайн через портал Дія https://diia.gov.ua/services/grant-na-vlasnu-spravu

За більш детальною інформацією звертайтесь до фахівців Кам`янської філії Дніпропетровського ОЦЗ за адресою: вул.Медична,6 або телефонуйте: (068)684-03-62, (068)572-42-32.

Джерело

Новости Украины