На форуме молодежи, в котором приняли участие гауляйтеры Мелитополя, задержали «диверсантов»

На форуме молодежи, в котором приняли участие гауляйтеры Мелитополя, задержали «диверсантов»

У Бердянську пройшов форум "Південь молодий", на який стягнули активістів та волонтерів з Мелітополя та області. Запросили на збіговисько та фейкову мершу Мелітополя Г. Данильченка.

Вона повідомила ручним журналістам, що з 2014 року мелітопольцям нав'язували чужі та неприйнятні йдемо, але всупереч усьому молодь зробила "правильний" вибір, і тепер йде у світле майбутнє. А згодом очікувано на прогресивну мелітопольську молодь напали підлі українські нацисти. Хоч якось треба привернути увагу до нудного зборища насильно зігнаних працювати на камеру студентів — Голлівуд відпочиває.

Так, 10 листопада всіма пропагандистськими каналами прокотилася інформація про затримання двох українських «диверсантів», які нібито готували теракт на так званому «першому окружному молодіжному освітньому форумі «Юг молодой».

У «диверсантів» нібито була велика бомба, начинена, як пишуть окупанти «вражаючими елементами». Загалом дуже "правдоподібно", все суто методичкою. Шкода лише, що на місці події не знайшлося фото Бандери та візитівки Яроша.

«Посібники київського режиму хотіли вдарити по найдорожчому, що ми маємо – по наших дітях… Метою бойовиків були молоді активісти», — розпиналися пропагандисти.

Під час затримання двоє «диверсантів» чинили опір. Подивіться на фото – так-так, саме ці хлопці й чинили лютий опір.

Наразі «правоохоронні органи» намагаються знайти інших «учасників» диверсійної групи.

Росія накаже – знайдете, куди ви подінетесь. Хоч п'ять, хоч десять – і все, як на вибір, диверсанти.

Ситуацію прокоментував Олексій Савін, так званий «голова комітету з безпеки ВДА Запорізької області»

«Під час проведення масових заходів російські служби безпеки посилено забезпечують порядок. Підтвердження тому – запобігання теракту, який готували українські терористи… Це не перший випадок запобігання теракту у Запорізькій області. Часто допомагають пильні громадяни, яким небайдужа доля рідного міста».

Це правда, теракти на Запорізькій області трапляються. Та лише організовують їх самі окупанти. А розкривають «змови українських терористів» навіть звичайні двірники.

Джерело

Новости Украины