На Хмельниччині попрощаються із загиблим воїном Андрієм Пількевичем

За інформацією: Суспільне Хмельницький.

Фото: Суспільне Хмельницький.

17 січня у Полонській міській тергромаді у останню путь проведуть військовослужбовця Андрія Пількевича, який загинув 11 січня під час виконання бойових завдань із забезпечення відсічі збройної агресії Російської Федерації на території населеного пункту Веремівка Донецької області.

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив Полонський міський голова Франц Скримський.

"Ідуть найкращі… Такі вродливі, гармонійні, цвіт нації, які мали б творити міцну українську державу. Але сусідня країна вирішила, що має право вриватися в життя мільйонів наших співвітчизників і випалювати наші щастя, мрії й надію. Саме для того, щоб цьому завадити, захистити незалежність і територіальну цілісність України, наш спокій узяв до рук зброю Андрій. А повернувся до рідного міста — на щиті. Такі люди, як Андрій, не йдуть безслідно, — вони назавжди залишаються у шерензі Героїв. Щирі співчуття та слова подяки рідним за те, що виховали патріота та справжнього Захисника України. Нехай Господь Бог допоможе Вам перенести нестерпний біль втрати рідної людини. Герої не вмирають!", — написав Франц Скримський.

За інформацією міського голови, 17 січня об 11:00 тіло Андрія Пількевича доправлять до дому, де він проживав, а о 12:00 у Свято-Троїцькому храмі відбудеться прощальна літургія. Поховають 40-річного Андрія Пількевича на Алеї слави на Новому цвинтарі.

"Прошу усіх полончан приєднатися, щоб віддати шану та повагу загиблому Герою, підтримати його рідних, друзів та близьких. Вічна пам'ять славному Захиснику України!", — зазначив Франц Скримський.

Новости Украины