На Хмельниччині рятувальники з кюветів витягнули автівку та рейсовий автобус

За інформацією: Суспільне Хмельницький.

Фото: Головне управління ДСНС у Хмельницькій області

Через погіршення погодних умов на дорогах Хмельницької області ускладнено рух транспортних засобів. Через сніг та ожеледицю рятувальникам довелося діставати з кюветів легковий автомобіль та рейсовий автобус.

Про це повідомляє головне управління ДСНС у Хмельницькій області.

За інформацією рятувальників, сьогодні, 20 листопада, о 08:54 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Житомир–Чернівці, поблизу села Сутківці Ярмолинецької територіальної громади, автомобіль з’їхав у кювет.

“За викликом було спрямовано надзвичайників 22 Державної пожежно-рятувальної частини. На місці ярмолинецькі рятувальники за допомогою лебідки відбуксирували автівку з кювету”, — повідомляють у ДСНС області.

Учора, 19 лютого, за повідомленням хмельницьких рятувальників, подібна ситуація сталася неподалік Волочиська.

“О 08:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що внаслідок складних погодних умов на автодорозі поблизу села Постолівка Хмельницького району до кювету потрапив рейсовий автобус, у якому перебувало 10 людей.

Невідкладно до місця події спрямували бійців ДСНС з Волочиська. Прибувши за викликом, надзвичайники за допомогою автомобіля підвищеної прохідності відбуксирували автобус на не переметену снігом ділянку дороги, після чого водій зміг самостійно продовжити рух”, — йдеться у повідомленні головного управління ДСНС у Хмельницькій області.

Рятувальники нагадують водіям, що за таких погодніх умов, як ожеледиця та снігопад, варто бути особливо обережними за кермом та дотримуватися під час їзди швидкісного режиму.

Новости Украины