На Керченському мосту росіяни оголосили «повітряну тривогу» – відео


На Керченському мосту росіяни оголосили "повітряну тривогу" – відео

Керченський міст (Фото — Maxar)

На Керченському мосту, який після обвалення ділянки працює з обмеженою пропускною спроможністю, оголошено «повітряну тривогу». Про це повідомляють користувачі російських соціальних мереж.

Пояснюємо складні речі простими словами – підписуйся на наш YouTube

Нв відеозапису, зробленому з автомобіля, який, судячи з усього, стоїть у пробці на Керченському мосту, чути повідомлення про те, що «оголошено повітряну тривогу» і що «всім автомобілям необхідно терміново залишити міст».

Як повідомляють місцеві медіа, у черзі для в’їзду на міст з боку Росії перебувають 280 транспортних засобів, середнє очікування понад годину. У черзі з боку тимчасово окупованого українського Криму перебувають 655 транспортних засобів, середнє очікування для них складало до оголошення тривоги понад дві години.

ДОВІДКА. 17 липня 2023 року в Керчі о 03:04 та 03:20 чули звуки вибухів. Окупанти повідомили про «НП» у районі 145-ї опори з боку Краснодарського краю РФ. Після 10:00 влада РФ написала про атаку двома «українськими» аквадронами. Джерела LIGA.net у СБУ кажуть, що атака на міст – спецоперація СБУ та ВМС.

Міст пошкоджений вдруге з початку його будівництва: 8 жовтня 2022-го стався підрив вантажівки, після чого спалахнули паливні цистерни поїзда, що прямував залізничною частиною мосту. Тоді кілька секцій автодороги впали у воду. 8 липня 2023-го МО визнало, що це зробила Україна.

  • 17 липня 2023 року віцепрем’єр-міністр Михайло Федоров заявив, що Кримський міст «розірвали» морські дрони, і пообіцяв збільшити їхнє виробництво.
  • Російська влада думає, що зможе відновити Кримський міст за чотири місяці.
  • Увечері з’явилися супутникові знімки пошкоджень Кримського мосту.

Читайте також: «Це результат вдалої розвідки». Як готували новий удар по мосту у Криму

Джерело

Новости Украины