На Київщині після пожежі в приватному будинку виявили тіло жінки

В Обухівському районі Київської області виникла пожежа в приватному житловому будинку. Під час гасіння вогню рятувальники виявили тіло власниці житла.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Київщини. Причини виникнення загоряння встановлять спеціалісти.

«12 січня, о 4:19 годині, до поліції звернувся місцевий житель та повідомив про те, що в сусідньому будинку пожежа. На місце прибули працівники Обухівського управління поліції Київщини та рятувальники. Після ліквідації пожежі, поліцейські виявили тіло 61-річної власниці будинку», — розповіли в поліції.

У пресслужбі уточнили, що за попередніми даними, причиною загоряння стала несправність електропроводки.

Нагадаємо, у селі Софіївська Борщагівка Київської області у вівторок, 10 січня, стався вибув у магазині. За попередньою інформацією, його причиною був акумулятор, підключений до інвертора. У селі Мотовилівка Київської області сталась пожежа в приватному житловому будинку на площі 120 квадратних метрів. Під час гасіння вогню бійці ДСНС врятували чоловіка.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Софіївській Борщагівці Київської області 10 січня сталась пожежа в квартирі багатоповерхового будинку. На жаль, через припарковані авто рятувальники втратили чимало часу, щоб дістатися до місця події.

Джерело

Новости Украины