На Київщині водійка Land Rover поїхала п’яною кататись під час комендантської години. Фото

У Київській області правоохоронці вночі, під час комендантського години зупинили позашляховик Land Rover, водійка якого сіла за кермо у стані алкогольного сп’яніння. Крім того, вона їздили без посвідчення водія.

Про це повідомили пресслужбі патрульної поліції Київщини. Порушниці виписали штрафи на суму понад 17 тисяч гривень.

За словами правоохоронців, днями, близько 2:00, на 56 км автодороги Київ – Ковель інспектори зупинили автомобіль Land Rover, який їхав під час комендантської години.

«За кермом поліцейські виявили жінку, яка надала на перевірку документи, але не у повному обсязі, адже посвідчення водія вона з собою не мала. Також, під час спілкування з водійкою, патрульні виявили у неї явні ознаки алкогольного сп‘яніння. Вона погодилась пройти огляд на стан сп‘яніння, результат якого – 0.92 проміле алкоголю в крові. Цей показник перевищує максимально допустимий майже у 5 разів», – підкреслили в пресслужбі.

На порушницю склали адміністративні матеріали за керування у стані сп‘яніння (штраф 17 тисяч гривень) та відсутність посвідчення водія із собою (штраф 340 гривень).

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Києві правоохоронці зупинили водія вантажівки, який у стані алкогольного сп’яніння намагався проїхатися Хрещатиком. Виходячи з показів приладу Драгер, перед тим як сісти за кермо, чоловік випив пляшку горілки об’ємом 0,75 літра.

Джерело

Новости Украины