На кордоні із Харківщиною пропонують відкрити гуманітарні коридори для росіян

Росіяни хаотично обстрілюють Білгородську область.

У селі Муром Білгородської області Російської Федерації під обстріл з боку російської армії потрапили житлові квартали.

Село розташоване поблизу кордону з Харківською областю. 

Про це  в своєму Telegram-каналі повідомив «Легіон «Свобода Росії».

«Путінські військові продовжують хаотичний обстріл Бєлгородщини. Намагаючись хоч якось завдати удару по наших силах, ворог вогнем заливає населені пункти попри громадянські втрати. Вже сьогодні були удари артилерії по населених пунктах Шебекіне, Нова Таволжанка, Муром та інші», — йдеться в повідомленні.

Бійці «Легіону» кажуть, що начебто «погодили з українським командуванням відкриття гуманітарних коридорів для бєлгородців, які страждають від обстрілів армії режиму».

«Тому всі, кому потрібна допомога, за добровільною згодою можуть бути евакуйовані вглиб України для надання притулку та всіх необхідних базових потреб. Для цього треба підійти до представників «Легіону «Свобода Росії» або Російського добровольчого корпусу та попросити про притулок», — сказано в повідомленні. 

В етері національного марафону начальник штабу РДК Олександр із позивним «Фортуна» запевнив, що бійці Російського добровольчого корпусу та «Легіону «Свобода Росії» гарантують безпеку громадянам Росії, які хочуть евакуюватися з-під обстрілів армії РФ на територію України.

«Охочих дуже багато. Охочі можуть безпосередньо звернутися до бійців РДК або «Легіону», або написати нам, ми моніторимо всі наші офіційні канали та пабліки, можна нам написати, ми забезпечуватимемо перевезення людей. Поки така можливість зберігається, зробити це можна, але кількість людей велика», — сказав «Фортуна».

Як писав UA-NEWS.in.ua, російський чиновник марить приєднати Харків до Бєлгородської області

Джерело

Новости Украины