На Львівщині 9 автомобілів «швидкої» застрягли у снігових заметах, — ФОТО

На Львівщині рятувальники одного із пацієнтів транспортували за допомогою санів до авто «швидкої». 

За добу рятувальники витягнули зі снігових заметів 9 виїздів автомобілів швидкої медичної допомоги. Це вдалося зробити за допомогою буксирувального тросу.Про це повідомили у пресслужбі ДСНС у Львівській області.

Зокрема, вночі 13 лютого на автодорозі біля с. Королин Яворівського району через сильний снігопад застряг автомобіль «швидкої» «УАЗ». Рятувальники за допомогою санів транспортували потерпілу із переломом ноги до автомобіля швидкої медичної допомоги на відстані 1,5 км.

Ще одна пригода сталася вночі у с. Старий Добротвір Червоноградського району. Застряг автомобіль швидкої медичної допомоги Citroen. Рятувальники транспортували медпрацівника із медичним обладнанням до будинку хворого, прокладали дорогу до траси для доїзду та виїзду автомобіля швидкої медичної допомоги, в якому знаходилося 4 особи.

Рятувальники закликають водій під час негоди бути дуже уважними та дотримуватися правил дорожнього руху та відмовитися від ризикованих маневрувань, які при несприятливих погодних умовах можуть призвести до створення аварійних ситуацій.

Читайте також: Пішов з дому і не повернувся. На Львівщині розшукують безвісти зниклого дідуся, — ФОТО

Источник

Новости Украины