На Львівщині у пожежі загинула жінка (ФОТО)

Фото ДСНС у Львівській області

У Червоноградському районі на Львівщині вогнеборці спільно з працівниками місцевої пожежної команди врятували від вогню 3 будівлі. В одній з них знайдено тіло людини — 76-річної власниці помешкання. Про це повідомили у прес-службі ДСНС у Львівські області.

До рятувальників 29 листопада о 21:23 надійшло повідомлення про пожежу в селі Оглядів Червоноградського району в одноповерховому дерев’яному житловому будинку, критому бляхою.

«На момент прибуття пожежників до місця виклику з вікон будинку вибивався густий чорний дим та язики полум’я. Існувала загроза перекидання вогню на поруч розташовані будівлі.

Через сильне задимлення вогнеборцям довелось працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору. Під час проведення розвідки палаючої будівлі в одній з кімнат рятувальники виявили загиблу жінку», — йдеться у повідомленні.

Загиблою виявилась власниця будинку, жінка 1947 року народження.

О 22:45 вогнеборці локалізували пожежу та о 00:17 30 листопада ліквідували.

«Внаслідок пожежі вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 30 кв.м. та пошкодив стіни на площі 50 кв.м. Рятувальникам вдалось запобігти швидкому розповсюдженню вогню, врятувати житловий будинок від повного знищення вогнем а також запобігти перекиданню пожежі на поруч розташовані дві господарські будівлі», — додали у рятувальників.

Читайте також: біля залізничного переїзду на Львівщині сталася ДТП з автоцистерною (ФОТО)

До ліквідації пожежі залучалось 9 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки від ДСНС та 2 чоловік особового складу та 1 одиниця спецтехніки від місцевої пожежної команди села Оглядів.

Обставини встановлюються.

 

Джерело

Новости Украины