На пожежі в старому занедбаному будинку у Вересах вогнеборці врятували безхатька

19 січня об 11:02 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в старому пустуючому дерев’яному будинку в с. Вереси Житомирського району.

На місці події бійці ДСНС встановили, що всередині будівлі спостерігається сильна задимленість, а в одному з приміщень горять речі. Там же вони виявили 63-річного чоловіка без визначеного місця проживання, який, ймовірно, надихавшись їдкого диму, втратив свідомість. До того ж, на його ногах вже встигли зайнятися штани та взуття.

Рятувальники винесли його на свіже повітря та до прибуття медиків надавали постраждалому першу долікарську допомогу. «Швидкою допомогою» постраждалого доставили до лікувального закладу з попереднім діагнозом – сильне отруєння продуктами горіння та опіки нижніх кінцівок різного ступеню важкості.

Менш ніж півгодини знадобилося фахівцям ДСНС для ліквідації загоряння. Вогонь встиг знищити дах занедбаної будівлі та майно всередині. До гасіння залучалося 9 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

Попередня причина займання – необережність під час куріння. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.

Джерело

Новости Украины