На Полтавщині поховали загиблого на війні бійця Юрія Требіна

За інформацією: Суспільне Полтава.

Суспільне Полтава

У селищі Семенівка попрощалися із полеглим на російсько-українській війні Юрієм Требіним. Про це Суспільному розповів речник обласного центру комплектування та соцпідтримки Роман Істомін.

Попрощалися із Юрієм Требіним опівдні 30 вересня у селищі Семенівка Кременчуцького району.

Солдат загинув 26 вересня поблизу села Спірне Донецької області. Воїнові було 44 роки, розповів Роман Істомін.

"Народився Юрій Требін 26 січня 1978 року. Із 1985 по 1994 рік навчався у Семенівському НВК №1, був товариським і веселим хлопцем. У 1997 році Юрій одружився, згодом у молодій сім’ї народився чудовий син Сергій. Із 2015 по 2018 рік проходив службу у зоні АТО. Служив віддано, з мужністю та завзяттям, брав участь у найгарячіших боях, захищав місто Щастя та інші населені пункти Луганщини", — повідомили на сторінці Семенівської селищної ради у Facebook.

За словами речника, Юрій Требін народився і жив у Семенівці. Поховали бійця на місцевому кладовищі.

Прощання із Юрієм Требіним. фото: зі сторінки Семенівської селищної ради у Facebook

Що відомо:

  • Обстріли на Полтавщині почалися у перший день повномасштабного вторгнення Росії на територію України. 24 лютого обстріляли Миргород.
  • За час повномасштабної війни російська армія обстрілювала також об’єкт у Полтаві, Кременчуці, Лубенській, Терешківській та Карлівській громадах.
  • За кількістю загиблих найбільш масштабний обстріл на Полтавщині стався 27 червня у Кременчуці. Російська ракета влучила у ТЦ "Амстор".

Читайте також:

Троє бійців із Полтавщини загинули на війні з Росією

Новости Украины