На продаж виставили найнезвичайніший автомобіль Єлизавети II (ФОТО)

Цей Garia Courtesy був створений спеціально для транспортування Єлизавети II на одному із заходів. Орієнтовна вартість гольф-кара становить від 25 000 до 31 700 доларів.

На аукціон Iconic Auctioneers виставили гольф-кар Garia Courtesy. Цей транспорт використовувала покійна королева Єлизавета II під час поїздки на виставку квітів у Челсі в травні 2022 року. Про це повідомили на сайті аукціонного дому.

В автопарк Єлизавети II входило безліч розкішних автомобілів. Серед них є різні моделі Land Rover, Jaguar і Bentley.

Технічно, цей гольф-кар Garia Courtesy не належав покійній королеві. На цьому авто Єлизавета II проїхала всього 13 км.

Цю модель виготовлено на замовлення спеціально для виставки квітів у Челсі. Гольф-кар отримав максимальну комплектацію з двома додатковими сидіннями та модернізованою літієвою батареєю місткістю 120 А⋅год.

Транспорт пофарбований у білий колір і здатний вмістити до шести осіб. До списку оснащення входять холодильник і підсклянники, а також аудіосистема з Bluetooth і динаміками.

В аукціонному домі зазначили, що цей гольф-кар чудово підійде для перевезення гостей приватними територіями. Він у відмінному стані та не потребує ремонту.

Орієнтовна вартість Garia Courtesy становить від 25 000 до 31 700 доларів. Це розумна ціна, враховуючи вартість нового гольф-кара — 33 700 доларів.

Новости Украины