На продаж виставили унікальний «Гелендваген» у кузові кабріолет

На аукціон Bring a Trailer виставили незвичайний кабріолет Mercedes-Benz G-Class 1995 випуску.

Автомобіль отримав багато доробок. Про це розповіли на сайті аукціонного дому.

Кабріолет Puch 230GE 1995 (австрійський варіант «Гелендвагена» для армії) був імпортований із Німеччини в США у 2022 році. Перед цим авто сильно модифікували.

Mercedes-Benz G-Class перефарбували в яскравий червоний колір Hyazinthrot Metallic. Також на авто встановили бампери, оптику та решітку радіатора від сучасного «Гелендвагена».

Автомобіль має чорний м’який брезентовий верх. Позаду є запасне колесо з чорним чохлом.

Доповнюють дизайн великі 22-дюймові колісні диски в стилі AMG із червоними акцентами. Він взутий у шини Goodride Zuper Ace SA57 розміром 305/45.

В інтер’єрі встановлені ковшеподібні сидіння, оббиті темно-сірою шкірою з перфорованими вставками з ромбовидною строчкою. Приладову та дверні панелі також змінили.

Усередині з’явилися акустична система Pioneer із USB портом та індивідуальні килимки для підлоги. Інші деталі залишили в заводському стані.

Puch 230GE оснастили 2,3-літровим рядним чотирициліндровим двигуном, який працює в парі з чотириступінчастою автоматичною коробкою передач. Також на авто встановлена ​​дводіапазонна роздавальна коробка та задній диференціал, що блокується.

Автомобіль проїхав лише 2300 км. Ставка за унікальний «Гелендваген» зараз складає 15 тисяч доларів.

Новости Украины