На Рівненщині продовжують перевірку закладів масових відвідувань

На минулому тижні працівники Держпродспоживслужби в Рівненській області здійснили 722 перевірки об’єктів з питань дотримання протиепідемічних вимог на період карантину.

Зокрема, перевірено 187 закладів громадського харчування, 379 об’єктів торгівлі продовольчими товарами, 123 об’єктів торгівлі непродовольчими товарами. На виявлені порушення складено 66 протоколів, надано 95 приписів керівникам закладів, проінформовано органи влади у 78 випадках та направлено 22 матеріали у поліцію.

Перевірки закладів будуть продовжуватися. Надалі перевірятимуться заклади із масовим перебуванням людей, місця торгівлі, заклади побутового обслуговування населення (перукарні, салони краси), заклади готельно-ресторанного обслуговування.

Держпродспоживслужба звертає увагу підприємців на неухильне дотримання працівниками та відвідувачами закладів протиепідемічних вимог на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби. Відповідальність за порушення несе керівник закладу.

У разі повторного виявлення порушень протиепідемічних вимог, буде виноситись питання на засідання комісії з ТЕБ та НС про припинення роботи закладів.

Источник

Новости Украины