На що звернути увагу, обираючи бездротові навушники?

Три переваги бездротових навушників.

Сучасні навушники бездротові — це чудовий винахід, який дозволяє вільно займатися спортом, а також багато рухатися, попри наявність дротів. Сучасне програмне забезпечення, а також потужні акумулятори, вбудовані в середині навушників, дозволяють їм працювати досить довгий період часу. Цього повністю вистачає не лише для того, щоб виконати тренування, але й відпочити.

Переваги використання бездротових навушників

Серед широкого розмаїття подібних виробів, значна кількість з них доповнена вакуумними вкладками. Вони дозволяють краще утримувати звук всередині вушної раковини, та повністю приглушують шум, який є зовні. Якщо ви хочете чути не лише музику, але й те, що відбувається навколо вас, варто ввімкнути прозорий режим.

Переваги бездротових навушників:

  • Зручність у використанні під час подорожей та поїздок. Широкий асортимент товарів, які дозволяють обрати найбільш вдалу модель, що буде відповідати формі вуха.
  • Відсутність дротів, що збільшує строк служби виробів. У навушниках досить часто спостерігається перетирання або пошкодження дротів, що зменшує термін їх служби. Крім того, роз’єм, який створений для підключення навушників, з часом не зможе виконувати свої функції. Іноді потрібна його повна заміна через пошкодження.
  • Невеликий розмір та упорядковане зберігання. Високотехнологічні навушники бездротові зберігаються у невеличких кейсах, які дуже зручно носити з собою у сумці, де вони займають зовсім мало місця.

Корисні функції бездротових навушників

Особливості інтерфейсу та програмного забезпечення залежать від компанії виробника. Найдорожчими на ринку можна вважати вироби від компанії apple, тобто airpods. Вони доповнені величезною кількістю функцій, а також декількома шарами шумопоглинання. Це дозволяє покращити звук та повністю прибрати сторонні шуми, особливо, якщо прослуховування музики здійснюється на вулиці, або в громадському транспорті.

Також у деяких моделях є можливість сенсорного управління, шляхом доторкання до поверхні навушників. Більшість сучасних бездротових навушників від компанії xiaomi, huawei, samsung можуть викликати голосового помічника, виконувати завдання у смартфоні без його вилучення з сумки. Можна попросити набрати чийсь номер з довідкової книжки, або назвати цифри. Це спрощує користування навушниками та покращує життя.

Навушники доповнені вбудованим мікрофоном, тому можна не лише слухати музику, але й спілкуватися з рідними. Це досить зручно, якщо ви працюєте руками та не можете говорити, використовуючи телефонну трубку. Ергономічна форма повністю зводить до мінімуму вірогідність втоми вух та дискомфорт.

Джерело

Новости Украины