На Сумщині чоловіка засуджено до довічного позбавлення волі за вбивство двох осіб та замах на вбивство третього

Прокуратурою Сумської області в суді доведено вину 39-річного чоловіка, який позбавив життя двох осіб та намагався вбити третього. За вироком Зарічного районного суду м. Суми від 16 червня 2020 року обвинуваченого засуджено до довічного позбавлення волі (п. 9, п. 13 ч. 2 ст. 115 та ч. 2 ст. 15/ п. 9, п. 13 ч. 2 ст. 115 КК України).

За даними слідства, трагедія сталась 11 січня 2019 року в с. Славгород Краснопільського району. Обвинувачений прийшов у гості до свого 42-річного знайомого, у якого також перебували двоє його друзів. Протягом дня компанія вживала спиртні напої. Під час застілля присутні почали дорікати обвинуваченому тим, що він до цього скоїв умисне вбивство, за яке 10 років відсидів за ґратами. Це неабияк розлютило чоловіка, він схопив сокиру і почав наносити удари своїм кривдникам. Господар будинку та його 53-річний знайомий від отриманих травм померли на місці події. Третій 48-річний чоловік отримав тяжкі тілесні ушкодження.

Після скоєння злочину чоловік продовжив вживати спиртні напої. У цей час у будинок зайшов сусід, побачив жахливе видовище, і відразу викликав правоохоронців та медиків.

Источник

Новости Украины