На Сумщині директора ТОВ підозрюють у привласненні 1,1 млн грн під час будівництва стадіону

Шосткинською місцевою прокуратурою 10 березня 2020 року повідомлено про підозру директорові товариства з обмеженою відповідальністю, який, за версією слідства, привласнив кошти під час будівництва футбольного поля (ч. 2 ст. 366 та ч. 5 ст. 191 КК України).

Встановлено, що підозрюваний у грудні 2017 року уклав з відділом освіти Дружбівської міської ради договір на будівництво футбольного поля зі штучним покриттям у м. Дружба Ямпільського району.

«Після завершення будівництва на підставі складених директором товариства актів виконаних робіт на його рахунок перераховано 1,1 млн грн. Однак, відповідно до висновку судової комплексної будівельно-технічної та економічної експертиз, фактично виконані роботи не відповідають обсягам, зазначеним в офіційних документах, зокрема є завищеними по всім пунктам, відтак не підлягають прийняттю», – розповів керівник Шосткинської місцевої прокуратури Андрій Байдак.

За клопотанням прокурора та слідчого підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Досудове слідство здійснюють слідчі Шосткинського відділу поліції за матеріалами Управління стратегічних розслідувань у Сумській області під процесуальним керівництвом прокуратури.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вина не буде доведена в законному порядку і встановлена обвинувальним вироком суду.

Источник

Новости Украины