На Сумщині розлючений чоловік знівечив машину свого сусіда

Подія сталася в одному з сіл Білопільського району учора, близько першої ночі. Маючи неприязнь до сусіда, 36-річний чоловік прийшов до нього на подвір’я, аби «з’ясувати стосунки».

Сам сусід автівкою щойно повернувся додому, і саме закривав ворота. Побачивши розлюченого односельця і зрозумівши, що той перебуває у вкрай агресивному стані, чоловік спочатку сховався. Він цілком щиро сподівався, що сусід, нікого не знайшовши, повернеться додому і врешті-решт заспокоїться. Проте увагу непроханого «візитера» привернула автівка. Чоловік сів за кермо і виїхав на вулицю через напівприкриті ворота. Підігнавши ВАЗ-20199 до свого подвір’я, зловмисник найперше зняв та забрав номерні знаки та акумулятор, потім вилами пробив колеса машини та заходився бити скло дверцят. Побачивши все це, потерпілий звернувся до поліції.

«На місце події негайно прибула група «швидкого реагування» нашого підрозділу та слідчо-оперативна група, — коментує Ігор Кісільов, начальник Білопільського відділення поліції. – Чоловіка затримали в порядку статті 208 КПК України, а в його господі провели невідкладні обшуки. Слідчі та оперативники знайшли і вилучили 30 грамів рослинної сировини, схожої на марихуану, саморобний пристрій для її куріння та близько сорока набоїв різного калібру до малокаліберної та мисливської зброї».

Слідчі поліції дії затриманого кваліфікували за ч.2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом) та розпочали кримінальне провадження, в рамках якого вилучені сировину та патрони направили на експертні дослідження. Наразі в поліції готуються матеріали для оголошення затриманому підозри у вчиненні злочину та вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Источник

Новости Украины