На Сумщині за минулу добу рятувальники чотири рази ліквідовували пожежі в господарчих спорудах

За минулу добу рятувальники чотири рази ліквідовували пожежі в господарчих спорудах. Загоряння були зафіксовані в на території Конотопського району, та Недригайлівщині районів, а також в м. Тростянець та Конотоп.

Так, 28 квітня о 21:15, на лінію екстреного зв’язку, надійшло повідомлення про загоряння господарчої споруди в пров. Шевченка в с. Кулишівка на Недригайлівщині. Про пожежу повідомила сусідка, яка побачила полум’я з – під покрівлі будівлі. На місце події було направлено черговий караул 16 – ї державної пожежно – рятувальної частини.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено покрівлю на площі до 40 кв. м, перекриття на площі до 10 кв. м, стіни на площі до 15 кв. м, особисті речі та майно. Існувала загроза подальшого поширення вогню на поруч розташований ще один сарай та житловий будинок. Для безперебійної подачі води, автоцистерни довелося до заправляти від водонапірної башти, яка знаходилася на відстані 6-и км.

О 21:43 загоряння локалізували, а о 22:45 – витративши на гасіння 6 тонн води, повністю ліквідували.

Всього на гасіння 4 пожеж було залучено 7 одиниць спеціальної техніки та 27 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій, 1 автомобіль та 1 працівник місцевої пожежної команди с. Бочечки і 1 одиниця пристосованої техніки та 2 працівники місцевого підприємства.

Головне управління Державної служби України

з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Источник

Новости Украины