На Тернопільщині люди думали, що платили за компослуги, а насправді їхні кошти викрадали

В одному з сіл колишнього Монастириського району працівниця пошти привласнювала собі кошти, які місцеві мешканці сплачували за комунальні послуги. 

Працівниця поштового відділення приймала оплату за газ та електропостачання від селян та видавала їм квитанції форми Ф-47. Проте, в касовий звіт відомості про ці платежі вона не вносила і забирала усі гроші собі. 

Згодом, до населеного пункту з метою перевірки приїхали представники комунальних служб. В них викликала подив ситуація, коли у одному селі місцеві мешканці масово не сплачували за компослуги впродовж квітня-червня минулого року. Люди показували «фейкові» квитанції, які їм видали, стверджуюючи, що все сплачено, але, по суті, вони були не дійсними. 

Після цього випадку поліція розпочала розслідування, під час якого встановили, що імовірною злочиннецею є працівниця пошти. Після переконливих доказів жінка визнала свою провину і повернула усі викрадені кошти. Розслідування завершено і його результати передані до суду. Далі доля жінки, яка спокусилася на понад 78 тис. грн, буде залежати від рішення суду. 

Источник

Новости Украины