На трасі під Мелітополем російські військові на вантажівці розчавили легковик

На трассе под Мелитополем российские военные на грузовике раздавили легковушку

П'яні окупанти регулярно стають винуватцями найстрашніших ДТП у Мелітопольському районі. Про їхні "подвиги" окупаційна влада традиційно замовчує.

Вкотре трагедія сталася в районі села Мордвинівка Мелітопольського району. За словами очевидців, сьогодні вранці в районі виїзду на об'їзну можна було спостерігати страшну картину. Перевернута військова вантажівка вм'ятку розчавила легковий автомобіль із громадянами. Рашисти протаранили автомобіль із мирними жителями з такою силою, що він перетворився на купу заліза. Трупи водія і пасажирів вирізають окупаційне МНС. У рашистських пабліках про страшну аварію з вини рашистів традиційно немає ані найменшої згадки.

Нагадаємо, наприкінці травня в окупованому Мелітополі на вул. Воїнів-інтернаціоналістів російська військова вантажівка також розчавила два легковики з людьми. Так звана "влада" на події за участю "асвабадітелей" не реагує, розслідування не проводить і приховує інформацію.

Так само сталося і з сім'єю з маленькими дітьми, яка наприкінці серпня потрапила в аварію на дорозі з Кирилівки до Мелітополя.

Джерело

Новости Украины