На Вінниччині 23-річний чоловік побив немовля. 3-місячний хлопчик зі струсом мозку в лікарні

На Вінниччині 23-річний чоловік побив немовля. 3-місячний хлопчик зі струсом мозку в лікарні

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом побиття тримісячного малюка. В селі Черепашинці Хмільницького району на Вінниччині 23-річний батько побив 3-місячного сина. Дитина разом з матір’ю знаходиться в медичній установі під наглядом лікарів. За фактом побиття дитини відкрили кримінальне провадження за статтею 125 кримінального кодексу України.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

«Повідомлення про події до поліції надійшло від старости села Черепашинці 28 грудня. Інформація знайшла своє підтвердження під час виїзду за місцем проживання сім’ї ювенального поліцейського, дільничного офіцера поліції та працівників служби у справах дітей.

За словами начальника Відділення поліції N1 Хмільницького районного відділу поліції Володимира Олексюка, 18-річна мати підтвердила факт побиття сина та написала відповідну заяву до поліції», — повідомили в поліції.

Попередньо встановлено, що чоловік напередодні ввечері прийшов додому п’яний та декілька разів вдарив сина по голові рукою, а потім впустив його на підлогу.

Попередньо, лікарі діагностували у малюка струс головного мозку, садни та забої.

На чоловіка склали адміністративний протокол за вчинення домашнього насильства за ст. 173 (2) КУпАП.

Також розпочато досудове розслідування за ст. 125 Кримінального кодексу України. Остаточна правова кваліфікація дій чоловіка буде надана після проведення всіх необхідних процесуальних дій.

Источник

Новости Украины