На Вінниччині сталися понад 40 пожеж за день

За інформацією: Суспільне Вінниця.

Ліквідація пожежі на Вінниччині. ДСНС

28 серпня рятувальники Вінниччини 39 разів виїжджали на ліквідацію пожеж сухої трави, чагарників, сміття та очерету. Вогнем обпалено понад 28 га ґрунту.

Горіло у Вінницькому, Гайсинському, Жмеринському та Могилів-Подільському районах. Про це повідомили на Facebook-сторінці ДСНС України у Вінницькій області.

"У більшості випадках ймовірними причинами пожеж стало необережне поводження з вогнем невстановлених осіб, потрапляння малокалорійного джерела запалювання на горючий матеріал та необережність під час куріння", — йдеться в повідомленні.

Ліквідація пожежі на Вінниччині. ДСНС

Також цього дня сталися три пожежі на територіях приватних домоволодінь. У Краснопільській громаді згоріли 3 тонни сіна.

"Найімовірніше, через необережність під час куріння власниці, зайнялася господарча споруда в с. Гранів Краснопільської громади Гайсинського району, де вогонь знищив шиферну покрівлю на площі 32 кв.м та 3 тонни сіна".

Ліквідація пожежі на Вінниччині. ДСНС

Також через необережне поводження з вогнем зайнявся безгосподарський житловий будинок в с. Уладівка Іванівської громади Хмільницького району.

"Внаслідок пожежі знищено домашні речі на площі 15 кв.м та пошкоджено внутрішнє оздоблення кімнати на площі 30 кв.м."

Через аналогічну причину зайнялася господарча будівля в с. Сугаки Могилів-Подільського району.

Новости Украины