На Вінниччині затримали чоловіка, який ймовірно постачав наркотики у в’язницю

За інформацією: Суспільне Вінниця.

Пакунок, який вилучили у підозрюваного. Нацполіція

У Вінницькій громаді затримали 31-річного чоловіка, якого підозрюють у постачанні наркотиків в місця позбавлення волі.

До обрання запобіжного заходу він перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання. Про це повідомили на сайті Нацполіції області.

"15 вересня під час проведення заходів з протидії наркозлочинності, правоохоронці затримали чоловіка, який підбіг до зовнішньої огорожі установи та здійснив перекид пакунку з наркотичними речовинами на територію виправної колонії", — йдеться у повідомленні.

Там також зазначено, що ним виявився раніше судимий за крадіжку, грабіж та розбій 31-річний житель Запоріжжя, який по серпень 2024 року відбував покарання у даній установі. На місці події поліцейські вилучили пакунок з декількома видами заборонених речовин: канабісом, метадоном та пігулками.

"За процесуальним керівництвом Вінницької окружної прокуратури слідчі повідомили наркозбувачу про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів)".

Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Новости Украины