«Надбавка» до пенсії: чоловік на Полтавщині виростив плантацію конопель

Наркотична хатинка

У Полтавській області прямо вдома у 62-річного чоловіка виявили цілу плантацію конопель. Це і не дивно, зважаючи на низький рівень пенсій в країні. Правоохоронці були змушені провести за місцем проживання пенсіонера санкціонований обшук, передає прес-служба Нацполіції у Полтавській області. 

Як зазначається, чоловік проживає у Полтавському районі. Вдома у нього нарахували та вилучили 620 рослин саджанців конопель та понад 700 грам конопель у сухому вигляді.

Нині проти чоловіка відкрили кримінальне провадження за ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, перевезення чи пересилання наркотичних, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Санкція даної статті передбачає найсуворіше покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Досудове розслідування за цією справою наразі триває. 

Раніше, видання 05366 повідомляло: різні види: «мішок» з наркотиками знайшли у кременчужанина. А також: холодну зброю та наркотики знайшли у двох кременчужан та у гаражі в Кременчуці знайшли зброю та боєприпаси. 

Нацполіція у Полтавській області

Источник

Новости Украины