Найцікавіші новорічні фільми

Щоб додати, хоч крапельку чаклунства, ми зробили добірку новорічних фільмів з неповторною святковою атмосферою.

“Один вдома”

Сюжет: Восьмирічного Кевіна, наймолодшого члена величезної сім’ї МакКалістеров постійно не помічають. У великій родині у батьків часто не вистачає часу на вирішення незначних, на їхню думку, проблем хлопчика. Кевіна принижує старший брат Базз, а покарання дістається йому – кругом несправедливість. Хлопчина мріє залишитися один в будинку, щоб більше не бачити навколо себе всіх цих людей, які не сприймають його за повноцінну людину. Як не дивно, його мрія стає реальністю, коли його просто забувають будинку під час від’їзду на різдвяні канікули в іншу країну. Кевін насолоджується самотністю, розважаючись раніше забороненими задоволеннями, коли в будинок заявляються двоє небезпечних грабіжників. Хлопчику нічого не залишається, як зайняти оборонну позицію, перетворивши житло в справжню неприступну фортецю. 

“Грінч – який вкрав Різдво”

Сюжет: В одному дивовижному і чудовому містечку з назвою Хтограді, який показаний у кінострічці “Грінч – викрадач Різдва”, місцеві обивателі з величезною честю ставляться до такого святкового заходу як Різдво. Адже тільки цей святковий день насичений чудовими і казковими пригодами. Будь-який житель може в цей момент помилуватися пухнастими пластівцями снігу, красивими і вбраними ялинками та численними подарунками, які жителі з величезним задоволенням дарують один одному. Але, як з’ясувалося, існують ще й такі герої, які негативно сприймають це свято. Його ім’я Грінч, а з вигляду він схожий на зелене, пухнасте чудовисько. 
Грінч готовий на будь-які речі, які допоможуть йому в здійсненні підступного плану. Він не бачить жодних перешкод для того, щоб здійснити свій план, але несподіваною перешкодою для нього стає маленька дівчинка. 

“Щоденник Бріджит Джонс”

Сюжет: Бріджит Джонс, вирішила узяти себе в руки та почати нове життя. На Різдво, яке вона, як завжди, проводить в будинку батьків, мати знайомить її з розведеним Марком Дарсі. Однак Дарсі не стає для Бріджит «чоловіком мрії» – навпаки, між ними з’являється антипатія. Крім цього, Бріджит вирішує схуднути, кинути палити та почати зустрічатися з успішною людиною. Щоб фіксувати всі свої рішення, думки, успіхи та невдачі, Бріджит заводить щоденник.

“Подарунок на Різдво”

Сюжет: Дуже зайнятий на роботі Говард Ленгстон постійно спізнюється на сімейні заходи. Після того як він знову невстигає на виступ власного сина по карате, Говард обіцяє купити йому на Різдво суперіграшку — Турбомена. Але заклопотаний тато забуває про обіцянку. І ось, згадавши, починає гонитву за іграшкою в останній день. Але аж надто багато охочих, а іграшок залишилося всього нічого.

«Ельф»

Сюжет: Одного разу в дитячому притулку маленький хлопчик Бадді Гобс заповзає в мішок Санта-Клауса, в результаті чого він опиняється на Північному полюсі і його всиновлює один з ельфів. Ставши дорослим, Бадді вирушає на пошуки свого справжнього батька, Волтера Гобса, який живе десь у Нью-Йорку.

“12 різдвяних побачень”

Сюжет: Намагаючись повернути свого колишнього, героїня фільму сама псує побачення наосліп, призначене симпатичним хлопцем на ім’я Майлз. За дивною іронією долі, коли пробив годинник, вона отримала шанс пережити Святвечір іще раз.

 “Фред Клаус, брат Санти”

Сюжет: Фред Клаус є повною протилежністю свого брата Санти. Живучи в тіні свого брата він став людиною, яка повністю втратила віру у Різдво. Але одного разу Фреду доводиться летіти на Північний Полюс, де він виявляє, що його брат Санта Клаус потрапив в біду і без його допомоги не обійтись.

“Щасливого Різдва”

Сюжет: У Кейт далеко не найприємніші спогади про Різдво. Минулого року вона сильно захворіла та мало не померла, після чого щось у ній змінилося. Їй став майже байдужий цей світ, а власна доля й зовсім не хвилює. Дівчина замкнута в собі, любить добряче випити, а заробляє собі зараз на життя в різдвяному магазині в костюмі ельфа. Самотність, відсутність нормального житла та неймовірно турботлива мама – що ще треба для “щастя” молодої дівчини? Так би і тривало роками, якби Кейт не зустріла дуже красивого хлопця на ім’я Том. Його присутність у житті дівчини багато що змінює, змушуючи Кейт повірити в себе та піти за своєю мрією. 

“Незабутнє Різдво”

Сюжет: Вона звикла отримувати завжди бажане, жити у розкоші, купатися у грошах і бути у центрі уваги. Розпещена спадкоємиця величезного стану вирішила трохи відпочити. Дівчина вирушає на один із фешенебельних гірськолижних курортів, щоб вдосталь покататися на лижах та весело провести час у компанії друзів. Вона навіть не уявляла, що ця відпустка виявиться не такою, як попередні, і повністю змінить її життя. В один із сонячних погожих днів головна героїня вирішила освоїти нову, складнішу трасу. Вона починає спуск, але зненацька спотикається. Дівчина прийшла до тями в незнайомому будинку. Нещасний випадок у горах призвів до повної втрати пам’яті. Поранену лижницю знайшов привабливий батько-одинак, приніс у свій будинок, де разом із маленькою донькою доглядав її. Будинок рятівника не вирізняється особливою розкішшю, але в ньому панує затишна, тепла атмосфера. Наближається Різдво, молодий вдівець, його маленька дочка та їхня гостя перебувають у очікуванні дива.

Читайте актуальні події, цікаві факти, свіжі новини міста Южноукраїнська та України на нашому сайті ЮжБуд_News Запрошуємо вас доєднатися до зручного месенджера та слідкувати за сторінками:

  • Telegram
  • Viber
  • Instagram
  • Facebook

Читайте також:

  • Найцікавіші новорічні фільми
  • Центру соціально-психологічної реабілітації дітей подарували генератор і два обігрівачі
  • За яким бюджетом житиме Южноукраїнська громада у 2023 році
  • Розклад лікарів Южноукраїнської МТГ з 26 по 30 грудня
  • Різдвяне меню

Джерело

Новости Украины