Найпотужніший Defender покажуть на початку літа: з’явилися деталі (ФОТО, ВІДЕО)

Land Rover готується до публічного дебюту своєї нової флагманської версії позашляховика Defender, яка отримала назву OCTA.

Так, вже відома дата дебюту – 3 липня.

Напередодні цієї події компанія випустила серію тизерів потужного позашляховика та запросила потенційних покупців на заходи у всьому світі, щоб вони могли випробувати новинку у дії.

Defender OCTA обіцяє підняти планку у класі розкішних та потужних позашляховиків.

Зацікавлені покупці можуть зареєструватися для участі в одному із семи заходів Defender Elements, які пройдуть у Великій Британії, Німеччині, Італії, США, Дубаї та Японії, де їм буде надано ранній доступ до автомобіля.

Клієнти також зможуть налаштувати та замовити свій OCTA під час цих заходів.

Процес тестування Defender OCTA був всебічний. Британська компанія повідомляє, що її інженери провели більше 13 960 додаткових тестів у порівнянні з випробуваннями стандартного Defender, включаючи тести керованості та надійності на трасі Нюрбургринг, тести на мокрому асфальті до Лади, Франція, тести на льоду у Швеції, ралі-рейди у Франції, пустелі в Дубаї та скельні перешкоди в Юті.

У рух Defender OCTA приводиться двигуном BMW об’ємом 4.4 літра з подвійним турбонаддувом та м’якою гібридною технологією.

Цей двигун розвиває 626 к.с. потужності і 750 Нм крутного моменту, що значно більше, ніж у Defender V8 – там віддача агрегату становить 575 к.с. та 700 Нм.

Крім того, у стандартній комплектації Defender OCTA буде просунута підвіска 6D Dynamics, в якій немає традиційних стабілізаторів поперечної стійкості, проте використовуються повітряні пружини з гідравлічно зв’язаними амортизаторами з напівактивними електрогідравлічними клапанами.

Це забезпечує покращене керування на дорозі та кращу прохідність на бездоріжжі.

У рамках рекламної кампанії Defender OCTA було випущено новий відеоролик, який демонструє проведені випробування за останні три роки.

У кліпі показано, як позашляховик долає різні важкопрохідні ділянки, а також надано можливість вперше почути звук двигуна V8 у дії.

Новости Украины