Найкращий USB-кабелі від компанії Baseus

Виробник Baseus — один з найвідоміших виробників телефонних аксесуарів, який пропонує якісні кабелі, зарядні пристрої, чохли для смартфонів, аксесуари для ноутбуків, автомобільні тримачі, навушники, повербанки, bluetooth-передавачі, селф-палиці та багато інших GSM-продуктів.

Основна концепція бренду Baseus — це не тільки висока якість аксесуарів для телефонів, а й практичний і естетичний дизайн продукції. Саме тому моделі кабелів, доступні за посиланням https://www.aks.ua/catalog/usb/brand/baseus із зарядним адаптером і без, являють собою дуже міцні кабелі в багатошаровому зносостійкому обплетенні, здатних витримувати великі навантаження протягом тривалого часу.

Високі показники продуктивності кабелів Baseus

Оригінальні кабелі Baseus дають змогу передавати дані на швидкості до 5 гбіт/с, а також заряджати акумулятор у телефоні в режимі Fast Charge. Аксесуари спроектовані таким чином, що готові працювати з більшістю стандартів швидкої зарядки. Завдяки тому що перетин дроту великий, він витримує навантаження до 100 Вт, тому ним можна заряджати навіть ноутбук, за умови використання сучасного інтерфейсу підключення USB-C.

Технічні характеристики оригінальних аксесуарів

  • довжина кабелю: від 30см до 2 м,
  • стандарт USB: USB 2.0, USB 3.0, USB 3.1,
  • максимальна пропускна здатність: до 100 Вт
  • максимальний струм: 5 А
  • тип роз’єму: USB Type-C, microUSB, Lightning.

Переваги кабелів Baseus

Продукція Baseus об’єднує у своєму дизайні новітні технології GSM, екологічно чисті матеріали та модний дизайн, що підтверджує унікальний стиль бренду.

Наприклад, кабелі USB у нейлоновому обплетенні від виробника Baseus міцні та довговічні, мають додаткове посилення на кінцях штекерів, що робить їх більш стійкими до пошкоджень. Аксесуари надзвичайно стійкі до стирання та механічних пошкоджень і можуть ефективно захищати внутрішній «енергетичний пучок».

Додатковим гаджетом часто виступає органайзер у вигляді стрічки-липучки, що додається до комплекту, завдяки якій кабель займатиме менше місця під час транспортування та зберігання. Якщо вас цiкавить продукцiя iнших виробникiв то звертайтесь за посиланням https://www.aks.ua/uk/catalog/usb/.

Новости Украины