Наслідки російського обстрілу Сум: є поранені та пошкодження

За інформацією: Суспільне Суми.

Наслідки російського удару по Сумах 11 серпня. Суспільне Суми

Увечері 11 серпня російська армія атакувала цивільну інфраструктуру Сум. Було влучання в житловий квартал. Є пошкодження двох будинків.

Про це повідомив начальник Сумської МВА Олексій Дрозденко.

На місці працює оперативний штаб та благодійники. Наразі проводиться фіксація руйнацій для подальшого відновлення вікон, дослідження даху та котельні.

Нині відомо про вісьмох постраждалих через авіаудар у Сумах 11 серпня. П’ятеро людей лікуються амбулаторно, троє – поміщені до стаціонару. Електро та водопостачання є. Тривають роботи з відновлення газопостачання в одному з пошкоджених будинків, повідомили у Сумській МВА.

Обстріл Сум 11 серпня

Обстріл Сум 11 серпня

Обстріл Сум 11 серпня

Обстріл Сум 11 серпня

Що відомо про вибух у Сумах 11 серпня

У Сумах о 16:45 пролунав перший вибух. За чотири хвилини був другий, потужніший вибух. По об'єктах інфраструктури району армія РФ завдала авіаційного удару.

Війська РФ завдали ракетно-авіаційного удару по об'єктах інфраструктури Сумського району. На місці працювали всі необхідні служби. Проводяться аварійно-відновлювальні роботи.

Також в ОВА повідомили, що по Сумській громаді були завдані два удари керованими авіабомбами. Травмована дитина 9 років.

Новости Украины