Наслідки вибухів у Хмельницькому: четверо людей залишаються в лікарні

За інформацією: Суспільне Хмельницький.

unsplash

Через удар російської ракети у Хмельницькому госпіталізували 8 цивільних людей до лікарень міста. Про це розповідає завідуючий відділенням екстреної та невідкладної медицини Костянтин Креньов.

П'ятьох пацієнтів ушпиталили до Хмельницької обласної лікарні.

"Троє були у важкому стані, двоє- в стані середньої важкості. Трьох пацієнтів прооперували, всім іншим надана невідкладна допомога. На ранок одна пацієнтка померла, четверо залишаються в середньо-важкому стані. У них мінно-вибухові травмами, скелетна травма, закриті травми грудної клітки, черепно-мозкові травми і множинні осколкові поранення. Ці четверо пацієнтів залишаються на лікуванні в стаціонарі, їх життю нічого не загрожує", — каже лікар.

Про стан ще трьох госпіталізованих людей, які були направлені до Хмельницької міської лікарні, розповів директор підприємства Валерій Гарбузюк: "Двох пацієнтів доставили карети швидкої допомоги. Це чоловік 1999 року народження та жінка 2003 року народження, пізніше до нас звернувся ще один чоловік тридцяти років. У пацієнтів переважно поверхневі осколкові ураження. Рани обробили у травмпункті і пацієнтів в задовільному стані відпустили додому", — каже Валерій Гарбузюк.

Що відомо

  • За словами голови Хмельницької ОВА Сергія Гамалія, влучання відбулися у військовий об'єкт, що розташований в обласному центрі. Вибуховою хвилею було пошкоджено також комерційний об’єкт, що знаходився поруч. Внаслідок обстрілу частина Хмельницького залишилася знеструмленою. Також є влучання в АЗС, окрім того, пошкоджено вісім транспортних засобів та 13 навколишніх житлових будинків.

Новости Украины