“Наступ на Кривий Ріг буде для РФ кривавою авантюрою”, – Олександр Вілкул

На Криворізькому напрямку минулий тиждень був украй напруженим, окупанти вели постійні обстріли з усіх видів важкого озброєння.

Про це повідомляє Відкритий із посиланням на пост голови військової адміністрації Олександра Вілкула у соціальних мережах.

“Наступ на Кривий Ріг буде для РФ кривавою авантюрою”, – Олександр Вілкул

Олександр Вілкул

За його словами, ворог неодноразово перекидав війська з одного напрямку на інший, проводив поповнення та посилення своїх підрозділів. Але ЗСУ успішно “зменшує” ці частини. Рубежі на підступах до Кривого Рогу надійно укріплені, і наступ на місто обернеться для окупантів кривавою авантюрою.

“Це війна. Гарантій ніхто не може дати. Особливо щодо ракети “Смерчів”. Але за п’ять місяців ми збудували кілька ліній глибоко ешелонованої оборони. Тисячі кілометрів окопів та протитанкових ровів, сотні вогневих точок, укріпрайонів, бліндажів та ще багато чого, що чекає на ворога, якщо він знову спробує піти у бік Кривого Рогу. Я спеціально сказав – “у бік Кривого Рогу”. Іти на Кривий Ріг, на мій погляд, взагалі буде для орків кривавою авантюрою. Сьогодні Кривий Ріг – реальне місто-фортеця. На нашому напрямку ми маємо добре укомплектовані та озброєні частини, бойовий дух у кожній із них дуже високий. Я побував на “нулі” і точно можу це сказати”, – наголосив Олександр Вілкул.

Раніше ми писали, що Росія з усіх сил намагається заморозити війну на півроку.

Джерело

Новости Украины