Не дозволю Джошуа та Ф’юрі побитися, – Усик

Олександр Усик
/ boxingscene.com

Непереможний український боксер Олександр Усик не планує відступати від свого права битися за титул WBO. Наразі володарем поясу є британець Ентоні Джошуа. Якщо Джошуа 12 грудня переможе Кубрата Пулєва, то зобов’язаний зустрітися з Усиком.

Усик в інтерв’ю ютуб-каналу Behind The Gloves повідомив, що хоче провести наступний бій саме проти чемпіона WBA, WBO і IBF Ентоні Джошуа. Про це інформує fightnews.info.

До теми Джошуа впевнений, що нокаутує Усика

Не дозволю Джошуа і Ф’юрі побитися

Усик може стати на заваді проведенню поєдинку Джошуа з Тайсоном Ф’юрі, які хочуть провести два поєдинки у 2021 році. Джошуа й Ф’юрі прагнуть визначити абсолютного чемпіона світу.

Для мене найважливіше вийти в ринг з Ентоні Джошуа і завоювати титул. Я не дозволю Джошуа і Ф’юрі побитися, щоб потім зустрітися з переможцем. Я спочатку поб’юся з одним, а потім з іншим,
– сказав Усик.

Варте уваги Джошуа 100% поб’ється з Усиком

Джошуа відвідав бій Усик проти Дерека Чісори. Однак українському боксеру не вдалося провести з британцем дуель поглядів.

«Я не засмутився через те, що не зустрівся віч-на-віч з Ентоні Джошуа. Через якісь дрібниці засмучуватися – себе ненавидіти, й**та», – сказав Усик.

Важливо. Усик – офіційний претендент на титул WBO з грудня 2019 року, коли Джошуа повернув втрачені титули. Команда українця дозволила Ентоні провести бій проти Пулєва. Якщо Джошуа відмовиться від бою, то команда Усика вимагатиме, щоб титул WBO був вакантним.

Источник

Новости Украины